Elke donderdag, 13.00 uur: KAS Live! op Paprika

Elke donderdag, 13.00 uur: KAS Live! op Paprika

Op Bevrijdingsdag kregen luisteraars alvast een voorproefje, maar vanaf 14 mei a.s. kun je elke week op donderdag van 13.00 tot 14.00 uur luisteren naar KAS live! op Paprika Tasty Radio. Een nieuw radioprogramma voor de glastuinbouw.

Het online radioprogramma wordt gepresenteerd door Jacco Strating, uitgever van KAS Magazine. In KAS Live! worden wekelijks aansprekende gasten ontvangen, wordt de actualiteit in de glastuinbouw besproken, wordt teruggeblikt op recente artikelen van KAS Magazine en wordt vooruit gekeken naar de onderwerpen in de volgende uitgave. De gasten zullen voorlopig nog via de telefoon in de uitzending komen, maar het is de bedoeling dat zij straks ook aanschuiven in de studio in Bergschenhoek.

Tips zijn welkom
"Na het succes van de Dag van de Tuinbouw en de positieve reacties die we ontvingen, is besloten Paprika Tasty Radio meer inhoud te geven met verschillende programma's en presentatoren. Ik kijk er enorm naar uit om ook vanuit KAS Magazine een wekelijkse bijdrage te leveren met KAS Live!", zegt Jacco Strating. Eerder nam hij al de rol op zich van 'razende reporter' tijdens de Dag van de Tuinbouw. "Een eigen radioprogramma van een uur is een nieuwe uitdaging en het format zal zich de komende tijd moeten ontwikkelen. Maar ik hoop dat we iedereen in de tuinbouw blij kunnen maken met een leuk en informatief live programma met een positieve tuinbouw-vibe en goede muziek. En tips voor onderwerpen, rubrieken en gasten zijn natuurlijk welkom via jacco@kasmagazine.nl!"

KAS Live! is vanaf donderdag 14 mei elke week te horen van 13.00 tot 14.00 uur via www.paprikatastyradio.nl of via de gratis app voor iOS en Android. Je kunt dus makkelijk meeluisteren in de kas, op kantoor, thuis of onderweg. Naast KAS Live! zullen meer nieuwe radioprogramma's worden gemaakt op Paprika. Gisteren werd al bekend dat HortiContact drie dagen per week 'on air' is, later volgt meer over de nieuwe tuinbouwprogrammering op Paprika. 

Bron: Goedemorgen

Deel artikel