'Ook bij de heetste pepers blijft de smaak belangrijk'

'Ook bij de heetste pepers blijft de smaak belangrijk'

ACTUEEL HORTI THEMA - Pieter Boekestijn van Westland Peppers was vanochtend te gast op Paprika Tasty Radio. In gesprek met Maurice Wubben vertelde hij over de smaakbeleving van pepers en paprika's.

Westlandpeppers is een tuinbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het telen en verpakken van pepers en paprika's, van de allerheetste pepers tot zoete paprika's. Die extreem hete pepers zijn niet voor iedereen te doen, maar hoewel het 'spicy karakter' overheerst bij deze pepers, is ook smaak nog steeds een belangrijk punt bij de ontwikkeling van de hete rassen, zo gaf Pieter Boekestijn in de uitzending aan. Volgens hem is het een voortdurende zoektocht naar de juiste balans.

Heb je het gesprek gemist? Luister het dan zeker nog even terug via goedemorgen.podbean.com.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel